fbpx

Ültess facsemetét!

Ültess facsemetét!

800 Ft

Tegyél a globális felmelegedés ellen, tarts velünk és fogadj örökbe egy (vagy akár több) facsemetét!

Egy fa örökbefogadásával hozzájárulsz te is a szén-dioxid kibocsátás kompenzálásához, több fa vásárlásával pedig akár a saját vagy családod teljes kibocsátását ellensúlyozni tudod.

Az örökbefogadott fákat a rendeléskor az általad kiválasztott ültetvényen telepítjük. Az ültetvény – előzetes egyeztetés után – bármikor személyesen is meglátogathatod.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Fogadj örökbe egy vagy több facsemetét, melyek elültetésre kerülnek egyik általunk létrehozott erdőben.

Egyre sürgetőbb, hogy tegyük valamit saját és gyermekeink jövőjének érdekében. A jelenlegi trendek alapján néhány évtized múlva életmódunkban komoly változások fognak történni, ha nem cselekszünk a fogyasztásunk okozta üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséért.

Látjuk és tudjuk, hogy a világban mindenhol eszement környezetszennyezés és pusztítás zajlik. Az emberek úgy élnek, mintha örökké tarthatna a “soha nem elég” fogyasztás időszaka, de ez nem lehet ok arra, hogy mi semmit se tegyünk.

Nem akarjuk karba tett kézzel várni az összeomlást. Nem tudjuk, hogy mennyit ér mindez, de ha majd gyermekeink 20 év múlva megkérdezik, hogy miért nem cselekedtünk, akkor a válasz az lehet: mi megpróbáltuk.

Tarts velünk és fogadj örökbe, ültess el te is egy kis facsemetét a jövőd, a közös jövőnk érdekében!

Szeretnénk CO² kibocsátásunkat úgy ellensúlyozni, hogy erdőket telepítünk és erre buzdítunk téged is. Célunk, hogy személyes létezésünk ne okozzon helyrehozhatatlan károkat bolygónknak, környezetünknek.

Kizárólag az adott helyszín adottságainak megfelelő, őshonos fákból telepítjük erdeinket. A csemetéket az első 3 évben intenzíven gondozzuk, azaz a kis fák igényei szerint öntözzük, eltávolítjuk a körülöttük növő gyomokat, ellátjuk szerves tápanyaggal őket. Ennek a gondoskodásnak hála az elültetett fácskák túlélési esélyei sokkal jobbak, mint egyébként lenne és fejlődésük is optimális.

Az általunk telepített erdőkről és az örökbefogadott fádról/fáidról internetes felületeinken és egyénileg is folyamatosan tájékoztatunk. Bármikor eljöhetsz, megnézheted a telepítést, készíthetsz egy selfie-t az örökbefogadott fáddal.

Támogatásoddal sokat segítesz a globális felmelegedés elleni küzdelemben és évek, évtizedek múlva elmondhatod majd gyermekeidnek, hogy nem ültél tétlenül, hanem tettél valamit a Föld ökoszisztémájának megóvása érdekében. Köszönjük!

 

0
    0
    Kosár
    Jelenleg üres a bevásárlókosár.Vásárlás folytatása