fbpx

Támogatási ÁSZF

 • Start
 • Támogatási ÁSZF

Támogatás – Általános Szerződési Feltételek

Az okosmart.hu honlapon keresztül megvalósuló eseti támogatás nyújtásra vonatkozóan.

1. Bevezetés

1.1. A jelen Általános Szerződési Feltételek – a továbbiakban: ÁSZF – az ökoSMart Környezetvédelmi Alapítvány (rövid név: ökoSMart Alapítvány, székhely: 6100 Kiskunfélegyháza, V. körzet tanya 42., adószáma: 19249959-1-03, nyilvántartási szám: 03-01-0002627, képviseli: Csontos Norbert – kuratóriumi elnök) mint támogatott– a továbbiakban: Kedvezményezett – és azon természetes vagy jogi személyek közötti támogatási szerződés feltételeit tartalmazzák, akik az erre kialakított felületen történő kattintás útján pénzbeli támogatást nyújtanak Kedvezményezett részére (Kedvezményezett és Támogató a továbbiakban együttesen: Felek).

1.2. Kedvezményezett rögzíti, hogy a beérkező támogatások segítségével kívánja fenntartani működését, valamint alapítványi céljait megvalósítani.

1.3. A Kedvezményezett a támogatások fogadása (valamint támogatóival történő kommunikáció) érdekében saját hatáskörben honlapot üzemeltet: (https://okosmart.hu), melyen keresztül a 3.5 pontban felsorolt fizetési módokon fogad támogatásokat.

2. A szerződés létrejötte

2.1. A támogatási szerződés létrejöttéhez az szükséges, hogy Támogató a honlapon körülírt támogatási lehetőségek valamelyike útján a Kedvezményezettnek pénzbeli támogatást nyújtson.

2.2. A honlapon az adatok megadását követően olvashatóak a támogatás jelen dokumentumban foglalt általános szerződési feltételei, amely feltételek Támogatói elfogadását követően az eseti támogatási szerződés a Támogató és a Kedvezményezett közt minden további aktus nélkül létrejön, egyben a Kedvezményezett kijelenti, hogy a támogatást köszönettel elfogadja.

3. A szerződés tárgya és tartalma

3.1.A támogatás célja

Felek megállapítják, hogy a támogatás célja, hogy segítséget nyújtson a Kedvezményezett által vezetett alapítvány működéséhez, annak céljai megvalósításához.

3.2. Támogatási módok

A Kedvezményezett részére bármilyen összegű támogatást lehet nyújtani.

3.4. A támogatási folyamat, a szerződés létrejötte

3.4.1. Ahhoz, hogy valaki Támogatóvá és így a jelen szerződés alanyává váljon, az alábbi lépéseket szükséges elvégeznie: a Támogató a 3.5.1. pontban körülírt, és a honlapon is felsorolt fizetési módok útján támogatást nyújt.

3.4.2. Abban az esetben, ha Támogató a 3.4.1. pont szerinti folyamat elvégzését követően újra támogatni szeretné a Kedvezményezettet, úgy ezt a folyamat megismétlése útján teheti meg.

3.4.3. Támogatók tudomásul veszik, hogy amennyiben a támogatással egyidejűleg email címüket is megadják, úgy ezzel hozzájárulnak, hogy  Kedvezményezett hírlevelet – a továbbiakban: Hírlevél – küld részükre, amelyben részletesen beszámol a Kedvezményezett tevékenységéről, ennek keretében naptári évenként legalább egyszer a Támogató által juttatott támogatás felhasználásáról. A Hírlevelet Kedvezményezett a Támogató Honlapon történt regisztrációja során megadott elektronikus elérhetőségére küldött elektronikus üzenet formájában – a továbbiakban: E-mail – juttatja el részére.

3.4.4. A támogatás nyújtásával kapcsolatos egyedi információkról a Kedvezményezett kérésre a elektronikus levélcímen ad tájékoztatást.

3.5. Fizetési mód

3.5.1. A támogatás megvalósulhat a PayPal által biztosított fizetési megoldásokkal.

3.5.2. A támogatás megvalósulhat bankkártyás fizetés útján, a Barion nevű szolgáltatás által biztosított technikai megoldásokkal.

3.5.2.1. Mit jelent a BARION™? A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

3.5.2.2. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

3.5.2.3. Fizess kényelmesen bankkártyával! A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.
Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nemcsak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

 • Mastercard vagy Maestro bankkártyád
 • Visa vagy Electron bankkártyádat
 • Amex bankkártyádat

3.5.2.4. Fizess kényelmesen bankkártya nélkül
Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

3.5.2.5. A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havi díj sem.

3.5.2.6. Kövesd vásárlásaidat
A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

3.5.2.7. Biztonság
A Barion szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

3.5.3. A támogatás megvalósulhat banki átutalással is.

4. Felhasználás

Kedvezményezett naptári évenként legalább egyszer hírlevélben tájékoztatja Támogatót arról, hogy a honlapon keresztül összegyűjtött támogatási összeget mire fordította, az átláthatóság követelményeinek megfelelően.

5. Adatkezelés

Felek rögzítik, hogy a Támogatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Támogató általi elfogadása önkéntes hozzájárulásnak minősül, így Kedvezményezett jogosult Támogató által rendelkezésre bocsátott vagy egyébként a támogatás folyamata során a Kedvezményezett birtokába kerülő adatokat, az ide vonatkozó törvényi keretek között kezelni. Rögzítésre kerül, hogy ennek keretében adattovábbítás nem történik. Az adatkezelés részleteit az Adatkezelési tájékoztató tartalmazza. A Kedvezményezett a támogatás fizetési módjával összefüggő adatokat (pl. bankkártya szám, számlaszám, stb.) nem kezel, azokat a korábban említett szolgáltatók dolgozzák fel.

6. A szerződés megszűnése.

6.1. A szerződés annak teljesítésével megszűnik.

6.2. A szerződő felek kijelentik, hogy a jelen támogatási szerződést csak a másik fél súlyos szerződésszegése esetén mondhatják fel, illetve állhatnak attól el, vagy tagadhatják meg annak teljesítést.

6.3. Súlyos szerződésszegésnek minősül – többek között – a támogatási céllal ellentétes felhasználás.

7. Lemondás a visszakövetelés jogáról

A szerződő felek kijelentik, hogy a Támogató a támogatással kapcsolatos polgári jogban biztosított visszakövetelési jogáról feltételek és korlátozások nélkül kifejezetten lemond.

Jelen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv ajándékozásra vonatkozó rendelkezéseit valamint általános szabályait kell alkalmazni.

A Támogató tudomásul veszi, hogy a jelen szerződés alapján nyújtott támogatása nem minősül közérdekű adománynak.

0
  0
  Kosár
  Jelenleg üres a bevásárlókosár.Vásárlás folytatása