fbpx

Impresszum

ökoSMart Környezetvédelmi Alapítvány
Cím: 6100 Kiskunfélegyháza V. körzet tanya 42.

Nyilvántartási szám: 03-01-0002627
Adószám: 19249959-1-03

Telefonszám: +36-70-94-888-49
E-mail: 

Jogi nyilatkozat

Az ökoSMart weboldala jelenleg több nyelven olvasható. Az egyes nyelvi változatokat, a nyelvhez köthető országban, önálló jogi személyként működő, illetékes szervezet kezeli.

Bármelyik nyelvi változatot tekinti meg a látogató, elképzelhető, hogy csak az ökoSMart nevet látja írásainkban. Ebben az esetben szervezeteink összeségére, határokon átívelően a kezdeményezésünkre, az ökoSMart globális tevékenységére gondolunk a közérthetőség kedvéért.

Az okosmart.hu weboldalon a jobb felső sarokban található nyelvválasztó menüpont segítségével lehet megadni, hogy mely nyelven és melyik szervezet kezelésében álló weboldalt kívánja olvasni a felhasználó.

A weboldal magyar nyelvű változatát (okosmart.hu és ökosmart.hu domainek) a Magyarországon bejegyzett ökoSMart Környezetvédelmi Alapítvány kezeli, így minden magyar nyelven közzétett tartalomért az Alapítvány a felelős jogi személy.

Amennyiben észrevétele van az ökoSMart Környezetvédelmi Alapítvány által kezelt tartalommal kapcsolatban, akkor kérjük, hogy írjon emailt a címre.

0
    0
    Kosár
    Jelenleg üres a bevásárlókosár.Vásárlás folytatása