fbpx

Csatlakozz hozzánk!

 • Start
 • Csatlakozz hozzánk!

NE CSAK BESZÉLJ, TEGYÉL IS!

Klímavédelem okosan...

A tudósok nagy többsége szerint az elkövetkező években, évtizedekben egyre inkább szembesülnünk kell azzal, hogy nem terhelhetjük környezetünket tovább büntetlenül. Felelőtlen magatartásunk következményeinek jeleivel már napjainkban is sűrűn találkozunk: hőmérsékleti rekordok dőlnek meg, szokatlanul forró nyári napok, hó nélküli tél, hatalmas erdőtüzek a világ számos pontján, olvadó jég a sarkokon és még sok egyéb.

Ha így folytatjuk, akkor hamarosan el kell búcsúznunk a megszokott, kényelmes életünktől és talán túl is élhetjük mindazt, ami a jövőben ránk vár. Számíthatunk nélkülözésre, élelmiszer-, víz- és energiahiányra, menekültek tömegére, háborúkra. Azt hiszem, ezt senki sem akarhatja. Ezért el kell döntenünk, hogy most adjuk alább igényeinket és próbálunk értékesebb, kevésbé pazarló életet élni, vagy megvárjuk amíg bolygónk erre rákényszerít minket. Ha az utóbbi megoldást választjuk, az valószínűleg csúnyább és kegyetlenebb lesz, mintha most - még viszonylag időben - észbe kapunk. Meg kell változtatni szokásainkat, le kell mondanunk olyan dolgokról, melyekre valójában nincs szükségünk és tudatosan gazdálkodni kell erőforrásainkkal. Ha körülnézünk, akkor láthatjuk, hogy a megszokott bőség, mely körülvesz minket az élet minden területén, a vége feléhez közeledik.

Csatlakozz hozzánk, ha te is szeretnél tenni valamit a környezetpusztítás ellen. Mindegy, hogy csak anyagilag támogatod valamely projektünket vagy személyesen is részt veszel céljaink megvalósításában. A lényeg, hogy cselekedj most. Az ökoSmart-nál hisszük, hogy ha összefogunk, akkor együtt óriási dolgokat érhetünk el és - bár nem túl reménykeltő a bolygónk helyzete - közösen helyre tudjuk hozni mindazt, amit az emberiség az utóbbi században elrontott.

Ha fiatal vagy, akkor a saját, ha idősebb, akkor pedig gyermekeid, unokáid érdekében kérünk, hogy válj részesévé programjainknak.

Mit tehetsz, hogy jobb legyen a világ?

Sok mindent.

Támogathatod célkitűzéseink megvalósítását anyagilag. Nagyon nagy segítség már az is, ha van megfelelő forrás a projektek kivitelezéshez. Ha többet akarsz tenni, akkor kérünk, hogy csatlakozz hozzánk. Részt vehetsz projektjeink megvalósításában személyesen, segíthetsz támogatókat, partnereket találni.

Ha nem csak beszélni szeretnél arról, hogy mi lenne a megoldás, hanem tenni és érte, akkor kérünk hogy az alábbi űrlap segítségével vedd fel velünk a kapcsolatot. Adományozni - a támogatni kívánt projekt megjelölésével - ezen az oldalon tudsz.

  Kérdezz emailben!

  Nem mindent értesz, nem találtál választ a kérdésedre? Írj nekünk a lenti űrlap segítségével és mi igyekszünk hamar választ adni rá.

  0
   0
   Kosár
   Jelenleg üres a bevásárlókosár.Vásárlás folytatása